1. Kuten monet ovat varmasti jo osanneet laskea yhteen 1+1="Tossu".

2. "Tossu" on pelkkä kutsumanimi, eikä tarkoita yhtään mitään sellaisenaan. Tossu muodostuu varsinaisesta nimestä, jossa on kolme sanaa. Ensimmäinen sana alkaa t:llä, toinen o:lla ja kolmas s:llä. Eli t-o-s, mutta pelkkä "tos" tai "t.o.s." lyhenne kuulosti tyhmältä, joten siitä oli helppo repäistä tuttavallisempi ja helpommin puhuttava nimi "Tossu".

3. Tossu ei ole mitään merkittävää eikä isoa. Se ei vaikuta millään tavalla mihinkään VRER:n yleisen toiminnan kannalta oleelliseen (eikä epäolelliseenkaan) asiaan.

4. Ei siis tarvitse pelätä mitään puoluejakoja.

5. Tossu valmistuu sitten kun valmistuu. Jos valmistuu, edes sitä ei ole päätetty. Mitään päätöksiä ei ole lyöty lukkoon, koko Tossu on täysin kaikelle muuntumiselle avoin.

6. Voitte vaikka unohtaa Tossun, sen merkitys valkenee sitten kun se on hiottu sellaiseksi, että sen voi julkaista, eikä sen julkaiseminen ole merkittävää kenenkään kannalta.

7. Minä kannatan yhteishenkeä, en halua olla mukana jakamassa virtuaaliravimaailmaa eri puolille. En tue mitään, mikä voisi niin tehdä.

8. Älkää olko ennakkoluuloisia. On väärin haukkua jotain, mihin ei ole voinut tutustua (Mitä ajatellaan henkilöstä, joka haukkuu oudolta näyttävää ihmistä, tutustumatta ja tuntematta sen paremmin?), koska sitä ei ole vielä olemassa eikä edes sen toimintamuotoa ole vielä päätetty.

9. Unohtakaa, se ei ole mitään merkittävää.