Herätelläkseen blogia, sain päähäni alkaa kirjoittamaan jonkinnäköisiä selostuksia kaikista, tai ainakin osasta Ravirata Silwerin isompia mittelöitä. Samalla voidaan osittain seurata, missä kunnossa virtuaaliravurit kilpailevat.

Silwer GP

Kilpailun juuret löytyvät vuodelta 2006, josta alkaen Silwer GP on vakiinnuttanut asemansa tittelikilpailujen kastissa. Kilpailu on tarkoitettu 7 000 - 30 000v€ tienanneille 17,9 ja nopeammille lämminveriravureille.

Silwer GP on siinä mielessä poikkeuksellinen kilpailu, erityisesti näin virtuaalipuolella, sillä siinä yksi hevonen juoksee kaksi kilpailua samana päivänä. Ilmoittautuneet jaetaan sattumanvaraisesti kahteen lähtöön, joista molemmista kuusi parasta pääsee mukaan myöhemmin samana ravipäivänä järjestettävään finaaliin. Finaalista karsiutuneille järjestetään lohdutuslähtö.

Sekä karsinnat, finaali, että lohdutuslähtö järjestetään keskipitkällä (2600m) matkalla tasoitusajona. Finaalissa tasoituksia ei käytetä, vaan lähtöradat puolittain arvotaan tulojärjestyksen ja karsinnassa juostun ajan perusteella, kuitenkin niin, että kaikki hevoset lähtevät samalta paalulta.

Tänä vuonna kilpailun ykköspalkinto nostettiin 4 800 virtuaalieuroon.

Kilpailun voittajat:
2009: 4v o Armani Ugo > 18,4 - VIRALLISET TULOKSET
2008: 6v t Keep It Stress > 16,1
2007: 8v o Eddie Loisto > 16,0
2006: 7v o Leonardo Yep > 15,0

Vuoden 2009 juoksuselostukset hevonen hevoselta:

Tänä vuonna kilpailua haittasi hetkellisesti rankaksi yltynyt vesisade, mutta muutoin Silwer GP:stä ei jännitystä ja yllätyksiä puuttunut.

ARMANI UGO: Vasta 4 vuotias orii väläytteli mahdollisuuksiaan jo karsinnassa, mutta sen
ei uskottu yltävän voittoon. Nuorukainen osoitti olevansa terästä raskaalla radalla ja
vei kilpailun nimiinsä tarkalla juoksulla, jota avitti kahden ensin maaliin tulleen
hylkäykset. Tulevaisuuden nimi?
UJ CARPE DIEM: Laukkasi karsinnassa mahdollisuutensa, mutta pysyi finaalissa askelillaan.
Taipui keulapaikalta ennen maalisuoraa.
MAX MARTINI: Ilman kärkihevosten hylkäystä sijoitus ei olisi ollut tässäkään lähdössä
viimeisiä rahoja parempi, jäi lähinnä seurailemaan muita.
DYNAMITE LOISTO: Jäi karsinnassa selkeästi pääryhmän imusta, finaalissa esitys kuitenkin
hieman pirteämpi.
OR'TWISTER DEPP: Ei ollut erityisen hyvä, ei erityisen huono. Raskas rata ei taida tälle
soveltua, on tulostaan parempi hevonen.
MAGIC SENSE: Epäonnen soturi, jäi sekä karsinnassa, että finaalissa hyvävoimaisen oloisena
hieman pussiin.
REAL LOVE: Epäonnen soturi numero 2, laukka oli tänään herkässä, mutta teki niiden jäljiltä
hurjia suorituksia. Kun tamman ravi kohdilleen, tämä tulee olemaan vielä kärkitaistossa.
SA'HAWAY: Karsinnassa vahva kiri laukan jälkeen, finaalissa jäi viimeinen paukku puuttumaan?
GET JOUSTER: Lupasi karsinnan perusteella kärkisijoitusta, finaalissa sammui kuin saunalyhty.
YOURS TRULY: Toivottavasti ei hajonnut kun karsinnan upeasti kakkosijalle kantanut ravi vaihtui
finaalissa pelkäksi laukkaamiseksi.
OR'WONDER DEPP: Karsintavoittaja olisi vienyt finaalinkin nimiinsä, mutta laukkasi
harmillisesti juuri maalipaalun kohdalla. Siitä huolimatta vahva esitys tältä päivältä.
BIG BANG LOISTO: Voitti ensimmäisen karsinnan ja nyt finaalissa jäi turvanmitalla, mutta
hyppäsi maalipaalun kohdilla laukalle heti OR'Wonder Deppin perässä. Siitä huolimatta