Ohi aiheen kiroan yhä sitä, että koulun ja kirjaston koneilla ei pääse enää tarkistamaan Gmailin sähköpostitilejä. Kuka koin syömä kamelinkarva-aivo senkin on keksinyt? Ja koska olen muuttamassa tällä viikolla pois kotoa, pois nettiyhteyden äärestä, en todellakaan tiedä miten pystyn tarkistamaan esimerkiksi tärkeimpänä asiana VRER:n sähköpostiin tulleet viestit. Täten esim. VRER:n ravikalenterin päivittäminen vaikeutuu, näin kaikkein oleellisimpana asiana. Lisäksi yhteydenpito VRER:n päättäjäjäsenistön kanssa hankaloituu, samoin koelähtöravien tulevasta järjestysvuorosta uhkaa muodostua painajainen.
   Onneksi nykyajan huipputeknologia on niin kehittynyttä, että pystyn lukemaan ja vastaamaan viestit/viesteihin kännykän kautta. Se ei kuitenkaan ole ratkaisu ongelmaan, sillä en pysty yhtä aikaa pitämään auki Gmailia, tarkistamaan ravihakemusten kutsuja ja lisäämään niitä VRER:n ravikalenteriin. Tämä vaatisi jo vähintään kahden erillisen ikkunan yhtäaikaista aukipitämistä, mikä ei minun kannettavan puheviestimen teknologialla vielä onnistu, sille kun tuntuu tuottavan vaikeuksia joskus jopa yhden pyörittäminen.

Näin ollen varoitan jo etukäteen, että mikäli yritätte ottaa minuun yhteyttä jonkin Gmail -osoitteen kautta, voi yhteydenpito olla takkuavaa. Yritän kaikin keinoin hoitaa asiat siihen malliin, ettei VRER:n asiat joutuisi tästä kärsimään, mutta varoitan ja pahoittelen etukäteen jo senkin varalle.

Parhaiten minuun saa tällä hetkellä yhteyden
Ravilistan pikaviestitoiminnolla, tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Asiaan on tiedossa helpotus
   Koska olen kovan luokan internetkuluttaja, en kykene asumaan missään kovin pitkään ilman surffausmahdollisuutta. Ajattelin ensihätään ostaa sellaisen uuden televisiossa hehkutetun mokkulan, mutta tulin sitten siihen tulokseen, etten aio lähteä 24kk sopimuksiin mukaan, etenkään kun yhteyden toimivuudesta ei ole takuita. Jos joku tietää mistä saa langattomia laajakaistoja ilman sitovia vuoden-kahden sopimuksia, kertoisitko? :)
   Ratkaisuna ongelmaan päätin, että hankin ihan kunnon internetliittymän. Valitettavasti avausmaksut tuntuvat köyhän opiskelijan rahapussissa melkoisilta piraijoilta. Näin muuton alla rahaa uppoaa muutenkin asiaan jos toiseenkin, joten nettiyhteyden ostan vasta sitten, kun taskunpohjalle jää jokunen roponen ylimääräistä. Ensimmäisen kuukauden aikana tätä ihmettä on turha odottaa, tuskin vielä toisenkaan. Laskelmoin, että marraskuun tai joulukuun puolella liittymä olisi mahdollista hankkia. Joulukuussa toki rahatilannetta verottaa pakolliset joululahjahankinnat (jotka aion kyllä pitää tänä vuonna minimaalisissa lukemissa), mutta eiköhän se nettiyhteys järjesty.

Yritän hoitaa asioita jotenkin muuten siihen saakka. Täytyy käydä vanhempien luona ahkerasti surffailemassa :D.