Juu anteeksi eilisisistä, kai minullakin on joskus oikeus viettää huonoa päivää. Erään henkilön blogi ja siitä johtanut toisen henkilön kanssa keskustelu pilasi muutenkin kehnon päiväni totaalisesti. Yritin todistaa tälle toiselle henkilölle, ettei kyse ole siitä mistä siinä "eräässä blogissa" kirjoitetaan. Minulla ei ole mitään syytä valehdella tälle henkilölle ja kun puhun totta, eikä minua uskota, saa se vähemmästäkin hermot kiristymään. Kaiken huipuksi keskustelu päättyi mojovaan riitaan ja tämä henkilö ilmoitti panevansa välit poikki ja lopettavansa koko virtuaalihevostelun ennenkuin tämä erään henkilön blogista ilmenevä "VRL-toiminta/puoluejako/alistaminen" (niinkuin tämä toinen henkilö asian tulkitsi) tulisi voimaan. 

Ja tästä naurettavasta ystävyyden kariutumisesta, saanen kiittää vain ja ainoastan tätä erästä blogin kirjoittajaa. Etenkin, kun kirjoituksen sisältö on puhdasta mustamaalaamista asiasta, josta ei ole tehty vielä mitään päätöksiä, asiasta, joka on kaikkea muuta kuin mitä siitä eräästä blogimerkinnästä voisi päätellä. Asiasta, jonka kehittymiseen tämä eräs henkilö olisi voinut mielensä mukaan vaikuttaa kaikin keinoin, ennenkuin lähtee sitä julkisesti haukkumaan.

Enkä minä kenties reagoisi tähän millään tavalla, ellei päiväni olisi päättynyt niin täydellisesti eilen. Sen jälkeen kirjoitin turhan tuohtuneessa mielentilassa ja voi olla että kadun niitä, kadun jo nyt. Mutta sen vain sanon, että harvoin tulee sanottua ilkeästi täällä virtuaalimaailmassa ja sillon kun sanon, en sano sitä aiheetta. En vain pidä siitä, että puhutaan jostain asiasta jotain, mikä ei pidä paikkaansa. Ystäväni reaktio vielä lisäsi pisteen i:n päälle.