Lukuloman tarkoitus lienee opiskella aamusta iltaan lukiokirjoja, lopulta osaten ne ulkoa takaperin. Minulle se tarkoittaa liikaa aikaa istua tietokoneella, josta johtuu että alan saada pikku hiljaa omat virtuaalihevosteluasiat ajan tasalle.

Talviunet alkavat muodostua Ravirata Silwerille perinteeksi (Vuodenvaihde 2006-2007 oli poikkeus). Toisaalta on ihan mukava välillä irroittautua ravien järjestämisestä ja katsella virtuaaliravitouhua muusta näkökulmasta. Tänä vuonna Silwerin talviloma venähti suunniteltua pidemmäksi, mutta eilen sain ylimääräisestä ajasta (ihan niin kuin sitä aikaa ei olisi pitänyt käyttää esimerkiksi viherhiukkasten ja mitokondrioiden toiminnan tajuamiseen) innostuneena päivitettyä Silwerin sivut ja siirrettyä ne pari kuukautta sitten ostamalleni domanille.

Eilisen aherruksen tuloksena oli siis peräti viidet ravit maalis-huhtikuulle, koko kuluvan vuoden ravikalenterin suunnittelu ja sivuston yleinen päivittely. Mielessä kutkuttelisi ajatus ratatallit -sivun kokoamisesta vihdoin viimein ja kunnollisen rata-alueen pohjapiirustusten tekeminen. Omaan näköjään kuitenkin sen verran itsekuria, että jätän ne asiat vielä hautumaan, kunnes olen saanut YO-kirjoitukset alta pois. Eli ei kiitos enempää tekosyitä olla pänttäämättä prepositioiden käyttöä englanninkielessä.

Tänään sain päivitettyä vielä Silwerin rataennätyksetkin. Oli hauska huomata, että niistä on muodostunut vuosien aikana niin kovia aikoja, ettei kahden IRL vuoden aikana uusia ennätyksiä syntynyt puolta tusinaa enenpää. Aikoinaan ennätysten päivittäminen vei myös paljon enemmän aikaa kuin nykyään. Viime vuonna rikkoitui siis tosiaan myös Silwerin lähes kolme vuotta hengissä säilynyt Insend Enterin tekemä absoluuttinen rataennätys, kun St Silwer mittelöissä nuori orhi Silveline Gone paineli tulostaululle uskomattomia lukemia.

Nordic Dream Meeting sivusto on nyt myös valmis kuluvan vuoden mittelöihin. Osakilpailut kaipalevat yhä järjestäjiä ja hevosten ilmoittaminen alkaa 15.03 eli tasan kymmenen päivän päästä.